Dr.Hauschka & Decléor

Dr. Hauschka

Behandeling: Laat je aanraken, en vergeet even de wereld om je heen. Huidverzorging en een moment voor jezelf gaan hier hand in hand. De behandeling is niet alleen op uiterlijk, maar ook innerlijk gericht. We noemen ze daarom ‘belevingen’. De gepassioneerde Dr. Hauschka therapeuten nemen je mee op een reis los van tijd en plaats en laten je een diepe ontspanning beleven. En dat verschil merk je! Als je je goed voelt kan je de hele wereld aan.

Ontspannende schoonheidsbehandelingen zijn nauw verbonden met de oorsprong van ons merk. Elisabeth Sigmund, medeoprichtster van Dr. Hauschka Cosmetica, herkende al vroeg het grote belang van de lymfestimulatie. Zachte strijkbewegingen en penseelstreken stimuleren de cellen en activeren het zelfreinigende vermogen van het lichaam. Ook vandaag de dag maken ze nog deel uit van de behandeling, evenals een analyse van het huidbeeld.

Producten: Dr. Hauschka Cosmetica neemt de taken van je huid niet over, maar helpt haar gericht met versterkende en stabiliserende impulsen om haar weer in balans te brengen. Hiervoor worden individuele, op het huidbeeld afgestemde verzorgingsplannen samengesteld. Het uitgebreide assortiment biedt een basis- en een speciale verzorging voor gezicht en lichaam en voldoet aan de holistische aanpak van het merk.

Decleor logo
Decléor

Decléor beschikt al ruim 40 jaar over unieke kennis op het gebied van aromatherapie. Er wordt gewerkt met heerlijk geurende etherische oliën, gewonnen uit bloemen, bladeren en vruchten.  

De Decléor producten dringen diep in de huid en brengen deze vanaf de basis in balans. Bovendien bevatten de crèmes ingrediënten, die bescherming bieden tegen de uitdrogende invloed van de lucht en de zon.  

Vanuit de aromatherapie ontwikkelde Decléor massagetechnieken waaronder aromapressuur, een drukpuntmassage om de energiebanen vrij te maken.  De exclusieve producten en de ontspannende massages maken een behandeling tot een absolute “wellness ervaring”  

Een combinatie van wetenschap en natuur. DECLÉOR : Skin – Body – Mind