natuurlijk mooi deurbeleid

Uiteraard behandelen wij momenteel niet. Wel is de winkel open op dinsdag en zaterdag van 11:00 tot 14:00 uur.  

Je bent van harte welkom, maar vragen je rekening te houden met het volgende:

  • Slechts 1 persoon tegelijk naar binnen (kom dus alleen)
  • Bij verkoudheidsklachten geen toegang
  • Alleen betalen met PIN
  • Houd binnen én buiten 1,5 meter afstand

 

En mocht je niet langs kunnen komen? Onze unieke vouchercode 101163 kan je gebruiken om producten te kopen bij Dr.Hauschka Cosmetica https://www.drhauschka.nl. Zonder verzendkosten en je mag een gratis mini naar keuze uitzoeken.

DINSDAG

ZATERDAG

onze deuren zijn gesloten. gezondheid gaat voor alles.

 

Met een lichaamsgerichte behandeling kan de gewenste afstand van 1,5 meter niet gehandhaafd worden en daarnaast valt er voor niemand te achterhalen of/wanneer men wellicht besmet is geraakt. Iemand kan ook zonder klachten al wel in een incubatietijd zitten en al besmet zijn. Het risico is simpelweg te groot. 

Wanneer we weer open gaan laten we afhangen van de adviezen van de overheid/RIVM. 

Zijn je producten bijna op? Geen zorgen, wij blijven bereikbaar voor het bestellen van producten en huidverzorgingsadvies. Geef via de mail door welke producten je nodig hebt, en wij bezorgen deze bij je thuis.**

Het team van Natuurlijk Mooi kan niet wachten om jullie weer met liefde te ontvangen en te behandelen. 

TIP

* We kunnen misschien niet meer fysiek naar restaurants en winkels toe, maar we kunnen ze wel steunen in deze nieuwe werkelijkheid. Bestel je favoriete items zoals kleding, cadeaubonnen en eten bij de ondernemer bij jou in de buurt. 

** minimale bestelling 25 euro. Bezorging uitsluitend binnen een straal van 5 km. Woonachtig buiten de 5 km grens? Verzending van producten mogelijk met bijbehorende verzendkosten.