HET TEAM

Al jaren werken we bij Natuurlijk Mooi in een fijn team. Wij zijn allemaal Dr. Hauschka therapeut en hebben hiermee ieder onze persoonlijke kwaliteit van aanraking op de huid.

Van harte welkom!

CHRISTEL

Mijn zoon Bart – nu tweeëntwintig, toen één jaar oud – had last van eczeem. Ik wilde geen hormoonzalf gebruiken en via een natuurwinkel ontdekte ik de lichaamspoeder van Dr. Hauschka Cosmetica. Hierin is zuivere zijde in de vorm van zijdepoeder verwerkt. Het werkte perfect, eindelijk hadden we iets gevonden. Ik was zo verbaasd en dacht: Wow, als zo’n product zoveel kan betekenen bij het herstel van de huid, wat zit daar dan allemaal achter?’ En zo begon mijn ontdekkingsreis in de huid en huidverzorging zeventien jaar geleden.

Ik gooide het roer om, deed de opleiding tot schoonheidsspecialiste en kon mij daarna inscholen tot Dr.Hauschka Therapeut. Na werkervaring op te hebben gedaan in diversen schoonheidssalons, kreeg ik de bevestiging dat de werkwijze als Dr.Hauschka Therapeut boven alles uitstijgt en was het tijd voor een eigen praktijk.  ‘Natuurlijk Mooi’ is vanaf 2007 een begrip geworden in Amersfoort en is nu gevestigt in een prachtig, 18e-eeuws koetshuis in het historische centrum.

“Dr. Hauschka filosofie is voor mij een way of life geworden. Ik geloof heilig in de geneeskracht van planten. De honderd procent natuurzuivere producten, gemaakt van heilzame planten, nemen het werk niet over, maar stimuleren de huid het (weer) zelf te doen.  

Daarbij is de huid een goede graadmeter voor hoe we ons voelen. Nog iets waar we volledig achter staan: ‘Ons leven heeft invloed op het fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichaam. De huid herbergt al deze lichamen.’

NAOMI

Welkom, ik ben Naomi. In 1999 behaalde ik mijn diploma schoonheidsspecialiste, dit heb ik op diverse bijzondere plekken in Europa mogen uitvoeren. Sinds 2011 bij Natuurlijk Mooi, daar ben ik opgeleid tot Dr. Hauschka therapeut. Dit voelt als thuiskomen, zo is huidverzorging bedoeld! Kijken naar jou als geheel, ontspanning, eerlijk advies, natuurzuivere producten, verwennerij het zit allemaal in onze behandelingen. Naast dat ik al dit moois verzorg ben ik ook Klassiek homeopaat. Deze oude geneeswijze toepassen geeft mij inzicht en verdieping in de mens.

Ruth

Ik ben 20 jaar geleden afgestudeerd als schoonheidsspecialiste en heb bij verschillende salons gewerkt en ook heb ik 10 jaar mijn eigen salon gehad. 

Er kwamen andere dingen op mijn levenspad, waaronder 3 prachtige kinderen en zo heb het vak een tijdje losgelaten. 

Een aantal jaren geleden kwam ik via Natuurlijk Mooi in aanraking met de behandelingen en de producten van Dr. Hauschka, ik was op slag verliefd op dit prachtige merk.

Wat een mooie visie heeft Dr. Hauschka om het lichaam en de huid impulsen te geven om het zelf te kunnen doen. En het werken met het ritme van de natuur vind ik zo mooi, want wij zijn immers onderdeel van die natuur.

Ik zie erg uit naar het geven van de behandelingen. Om mensen even dat moment van diepe ontspanning te kunnen geven, in hun vaak drukke levens geeft mij voldoening.

Even niets.

Even stilte.

Even tot jezelf komen en in contact komen met jouw lichaam.

Om dan ontspannen en opgeladen de deur weer uit te gaan. 

contact gegevens

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA