CHRISTEL

Ik ben Christel. In 2007 ben ik gestart met Natuurlijk Mooi. Via de Lichaamspoeder kwam ik in 2000 in aanraking met Dr. Hauschka Cosmetica en kreeg ik interesse in huidverzorging. Mijn zoontje had eczeem. Dat werkte goed tegen de jeuk en de huid herstelde heel mooi. Als Dr. Hauschka therapeut valt voor mij alles op zijn plek. De Dr. Hauschka filosofie is voor mij een ‘way of life’ geworden en resulteerde ook nog eens tot de benoeming als Dr. Hauschka therapeut van het jaar! Een bekroning op alles wat we doen bij Natuurlijk Mooi.

NAOMI

Welkom, ik ben Naomi. In 1999 behaalde ik mijn diploma schoonheidsspecialiste, dit heb ik op diverse bijzondere plekken in Europa mogen uitvoeren. Sinds 2011 bij Natuurlijk Mooi, daar ben ik opgeleid tot Dr. Hauschka therapeut. Dit voelt als thuiskomen, zo is huidverzorging bedoeld! Kijken naar jou als geheel, ontspanning, eerlijk advies, natuurzuivere producten, verwennerij het zit allemaal in onze behandelingen. Naast dat ik al dit moois verzorg ben ik ook Klassiek homeopaat. Deze oude geneeswijze toepassen geeft mij inzicht en verdieping in de mens.

ESMÉE

Innerlijke rust, natuurzuivere cosmetica en het activeren van het zelfherstellend vermogen van je lichaam staan centraal in onze Dr. Hauschka behandelingen. Ik stel mij graag even voor, mijn naam is Esmée Hoppenbrouwers. In 2017 studeerde ik af als ruimtelijk vormgever en ging ik mijn droom achterna om schoonheidsspecialiste te worden. Eind 2017 begon ik mijn avontuur bij Natuurlijk Mooi als trainee en als vormgever. Al snel ontwikkelde ik een enorme liefde voor Dr. Hauschka Cosmetica wat begin 2019 er voor zorgde dat ik mij heb mogen opleiden tot Dr.Hauschka Therapeute. Voel je welkom, voel je Natuurlijk Mooi

contact gegevens

BEHANDELTIJDEN

ADVIES & PRODUCT VERKOOP TIJDEN

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA