Natuurzuiver. Anders. Effectief

Ons merk is veel meer dan alleen een chic logo – het is een ode aan onze kosmos: onze geselecteerde heilzame planten uit biologische teelt ondersteunen je huid zichzelf te verzorgen en te regenereren. We eren schoonheid – vanbinnen en vanbuiten. We zijn gek op kwaliteit en maken de producten met veel handarbeid al meer dan 50 jaar op dezelfde plaats in Zwaben. In een stichting die geen rekening hoeft te houden met aandeelhouders, maar alleen met zichzelf, de maatschappij en de natuurlijke omgeving.

PUUR NATUUR

Geen chemische producten op je huid.

Onze cosmetica bevat 0% minerale oliën, siliconen, PEG en synthetische conserveringsmiddelen. In plaats daarvan zijn ze gemaakt met zijn 100% natuurlijke grondstoffen – grotendeels biologisch, vaak zelfs met het Demeter-label. Onze verzorgingslijn en make-up zijn natuurlijk gecertificeerd met het ‘NATRUE’-label. Het strengste keurmerk is de naam van onze oprichter: Dr. Hauschka

VERZORGINGSCONCEPT

Innerlijke en uiterlijke schoonheid.

Dr. Hauschka Cosmetica helpt je huid op eigen kracht gezond en mooi te blijven. De verschillende samenstellingen met heilzame plantenextracten geven elk type huid iedere dag weer effectieve impulsen. Voor reiniging, versterking, verzorging en zelfs make-up. In plaats van de huid ‘s nachts te bedekken met een dikke laag vet, laten we de huid ademen zodat ze kan regenereren.

HEILZAME PLANTEN

Een gezonde huid, is een mooie huid.

Dr. Hauschka Cosmetica gebruikt dezelfde heilzame planten als voor onze WALA geneesmiddelen, ons moederbedrijf. Elke afzonderlijke geneeskrachtige plant heeft zijn eigen unieke eigenschappen en draagt bij aan de cosmetische samenstelling. De expertise en zorg van de geneesmiddelenfabrikant zie je terug in de effectiviteit van onze cosmetica.

DE BEHANDELINGEN

Wanneer je een gezichtsbehandeling boekt, krijgt eerst een voetenbad. Zoals zoveel dingen bij Dr. Hauschka is dit niet helemaal normaal. Maar het helpt bij stress om uit je hoofd weer met beide voeten op de grond te komen. En vooral: weer tot jezelf te komen.

Tijdens onze veelzijdige behandelingen raken we je niet alleen met zachte handen aan, maar ook met fijne penselen. Een Dr. Hauschka Therapeut laat je kennismaken met wat we van Elisabeth Sigmund hebben geleerd: de waarde van diepe ontspanning en werkzame impulsen – afgestemd op je huidbeeld en onze verzorgende producten. Je huid wordt dan bijna helemaal uit zichzelf mooi.

lees meer

  • HERKOMST
  • PARTNERSCHAPPEN
  • MILIEUBEWUST
  • ONDERZOEK

Natuurlijke cosmetica zijn hot. Bij ons al sinds 1967.

Wat ooit begon in een Zwabisch kuuroord met Elisabeth Sigmund en Rudolf Hauschka, is uitgegroeid tot een kleine cosmetologische revolutie: van chemicaliën terug naar de natuur. Tegenwoordig stellen steeds meer mensen ecologische en sociale vragen – ook wat hun cosmetica betreft. Wij geven dezelfde antwoorden die we al meer dan 50 jaar geven.

Goed voor de huid, goed voor de planeet.

Wij zijn oprecht geïnteresseerd in alle mensen die wij ontmoeten. Als onafhankelijke dochteronderneming van WALA Heilmittel GmbH kunnen we spaarzaam zijn met uitgaven. Daarom investeren we in kwaliteit en in grondstofpartnerschappen over heel de wereld. Met renteloze leningen en een eerlijk loon voor iedereen.

Verantwoordelijkheid zit in onze aard.

Met noeste handenarbeid oogsten we onze grondstoffen uit onze tuin met heilzame planten, vanuit de velden van onze boerderij aan de voet van de Schwäbische Alb of in samenwerking met partners over heel de wereld. Onze geschiedenis verplicht ons ertoe het milieu te beschermen en zorgvuldig met natuurlijke hulpmiddelen om te gaan. Onze toekomst doet dat ook

Cosmetica en natuur – een wetenschap op zich.

Inventiviteit behoort tot onze traditie. Alles begon met de ontwikkeling van een uniek productieproces door dr. Rudolf Hauschka. Vandaag de dag vullen we die oude kennis aan met de allernieuwste technologie. In onze laboratoria wordt intensief onderzoek gedaan naar de werkzame plantaardige stoffen die als basis worden gebruikt. Daaruit ontwikkelen we nieuwe, effectieve samenstellingen.

contact gegevens

BEHANDELTIJDEN

ADVIES & PRODUCT VERKOOP TIJDEN

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA