DR. HAUSCHKA BEHANDELINGEN

KLASSIEKE DR.HAUSCHKA BEHANDELING

€98,-

12O MINUTEN

De klassieke gezichtsbehandeling is een unieke beleving. Een ontspannend voetenbad, het uitstrijken van je haren en geurige kompressen laten je ontspannen. De behandeling respecteert het natuurlijke ritme van de huid en ondersteunt de huidfuncties. Reinigende en verzorgende maskers en een intensieve verzorging met speciale ampullen regenereren de huid. De penseelmassage bevordert de stroming van de lymfe, voert afvalstoffen af en en versterkt het immuunsysteem. De Klassieke Dr. Hauschka gezichtsbehandeling geeft een doorstromend en weldadig gevoel, een gevoel van rust en innerlijke balans.
AFSPRAAK MAKEN

lUXE KLASSIEKE DR. HAUSCHKA BEHANDELING

€ 135,-

135 MINUTEN

Naast de klassieke gezichtsbehandeling wordt spanning in je nek en rug behoedzaam verlicht. Lichaam, geest en ziel krijgen activerende impulsen, ontspanning en nieuwe energie. Sluit je ogen en vindt jezelf.
AFSPRAAK MAKEN

REINIGENDE DR. HAUSCHKA BEHANDELING

€ 75,-

80 MINUTEN

Reinigen betekend ademen. Deze intensieve, reinigende behandeling maakt je huid vrij en laat haar stralen. Het zuivert en verfijnt het huidbeeld. De huid die gevoelig is voor ontstekingen, kalmeert en vindt haar natuurlijke balans weer. 
AFSPRAAK MAKEN

ONTSPANNENDE DR. HAUSCHKA BEHANDELING

€69,-

70 MINUTEN

Deze rustgevende gezichtsbehandeling brengt je weer helemaal bij jezelf. Ontspan even  aan de drukte van alledag. De aangename en ritmische bewegingen, uitgevoerd met handen en zachte penselen, stimuleren het lymfesysteem. Verwennende conditioners en maskers maken de verzorging compleet. Welkom in  jouw ritme.   
AFSPRAAK MAKEN

DR. HAUSCHKA ' tIJD VOOR JEZELF' BEHANDELING

€ 65,-

60 MINUTEN

Vergeet voor een moment de wereld om je heen. Even tot jezelf komen, een bijzondere beloning. Ervaar diepe ontspanning en tegelijkertijd werkzame impulsen die je huid in evenwicht brengen en je hele lichaam nog lang laat nagenieten.
AFSPRAAK MAKEN

DR. HAUSCHKA LICHAAMSBEHANDELING

€ 85,-

90 MINUTEN

De kracht van de aanraking in haar puurste vorm. Ervaar een ritmisch uitgevoerde massage van de voeten tot aan de haarpuntjes harmoniseert en stimuleert de lymfestroom. De Dr.Hauschka lichaamsverzorging raakt meer dan alleen je huid. Met deze behandeling maak je weer contact met jezelf. Weldadig, rustgevend, harmoniserend. Welkom in je evenwicht. 
AFSPRAAK MAKEN
DR. HAUSCHKA THERAPEUTEN
christel

  Christel

  christel@natuurlijkmooi.nl

  Naomi

   Naomi

   naomi@natuurlijkmooi.nl

   esmee 2

    Esmée

    esmee@natuurlijkmooi.nl