pRODUCTEN

Dr. Hauschka Cosmetica neemt de taken van je huid niet over, maar helpt haar gericht met versterkende en stabiliserende impulsen om haar weer in balans te brengen.

Hiervoor worden individuele, op het huidbeeld afgestemde verzorgingsplannen samengesteld.

Het uitgebreide assortiment biedt een basis- en een speciale verzorging voor gezicht en lichaam en voldoet aan de holistische aanpak van het merk.

bEHANDELING

Laat je aanraken, en vergeet even de wereld om je heen. Ontspannende schoonheidsbehandelingen zijn nauw verbonden met de oorsprong van ons merk.

Elisabeth Sigmund, medeoprichtster van Dr. Hauschka Cosmetica, herkende al vroeg het grote belang van de lymfestimulatie. Zachte strijkbewegingen en penseelstreken stimuleren de cellen en activeren het zelfreinigende vermogen van het lichaam.

Ook vandaag de dag maken ze nog deel uit van de behandeling, evenals een analyse van het huidbeeld.

Behandelingen

Klassieke Dr.Hauschka behandeling

Voor rust, balans en energie. Laat je huid weer stralen!

€ 98,-  

De Klassieke gezichtsbehandeling is uniek. Geniet van de zachte penseelmassage, verwenmaskers, geurende compressen en een intensieve verzorging. Ontspant, lost blokkades, versterkt de gezondheid en geeft oneindig veel rust. Je ervaart de ritmes van rust en beweging, koud en warm en licht en donker. De voeten, benen, armen en handen worden allemaal meegenomen. En dat in een gezichtsbehandeling.

120 min. Voetenbad; massage van de benen en voeten; uitstrijken van het haar; ontspannen van hals- en nekspieren; massage van armen en handen; reiniging, versterking; gezichtsdampbad, reinigend masker; penseelmassage, conditioner, masker; massage van het décolleté; warme nek- en schoudercompressen; dagverzorging/nachtverzorging; desgewenst tegen meerprijs: diepe reiniging; wenkbrauwcorrectie, wimpers verven, make-up

Kennismakingsbehandeling

€ 50

45 minMaak kennis met de behandelwijze die Dr. Hauschka cosmetica zo uniek maakt en krijg daarbij jouw eigen huidverzorgingsadvies.

Tijd voor jezelf

Gun jezelf pure verwennerij en laad jezelf op.

€ 65

Heb je behoefte aan een rijke verzorging? Aan een vitaliserende kuur? Aan de rustgevende geur van lavendel of de frisheid van lemongrass? Zelfs als je maar weinig tijd hebt: dit uurtje is helemaal voor jou. Geniet van de zachte massages van je gezicht en décolleté, van conditioners, maskers en een verzorging vollegdig afgestemd op je behoeften. Voor deze afspraak met jezelf vind je altijd wel tijd.

60 min. Uitstrijken van  het haar, ontspannen van hals- en nekspieren; reiniging, versterking; penseelmassage; conditioner, masker; instrijken van het décolleté; warme nek- en schoudercompressen; dagverzorging/nachtverzorging; desgewenst tegen bijbetaling: wenkbrauwcorrectie, wimpers verven, make-up.

Reinigende behandeling

Effectieve reiniging speciaal voor de onzuivere, onrustige huid

€75

Wil je huid niets liever dan gekalmeerd en gezuiverd worden? Dan is deze intensieve behandeling precies de juiste voor jou. Het gezichtsdampbad en Reinigend Masker reinigen effectief en openen de poriën. Een huidkuur en -masker, individueel afgestemd, geven een verzachtende verzorging. Huid die gevoelig is voor ontstekingen kalmeert en vindt haar natuurlijke balans weer. Een duidelijke keuze voor een mooie huid.

80 min. Voetenbad; uitstrijken van het haar, ontspannen van hals- en nekspieren; reiniging, reinigend masker; conditioner; dagverzorging/nachtverzorging; desgewenst tegen bijbetaling wenkbrauwcorrectie, wimpers verven, make-up

Luxe Klassieke Dr. Hauschka behandeling

Verwenmomenten, voor ontspanning en nieuwe energie

€ 135

Geef jezelf of een ander een zeer bijzonder geschenk. Naast de volledige gezichtsbehandeling wordt spanning in je nek en rug behoedzaam verlicht. Lichaam, geest en ziel krijgen activerende impulsen, ontspanning en nieuwe energie. Sluit je ogen en vind jezelf.

135 min. Voetenbad; massage van de rug, massage van benen en voeten; uitstrijken van het haar, ontspannen van hals- en nekspieren; massage van armen en handen; reiniging, reinigend masker; penseelmassage; conditioner; masker; massage van het décolleté; warme nek- en schoudercompressen; dagverzorgingdag/nachtverzorging; desgewenst tegen meerprijs: diepe reiniging; wenkbrauwcorrectie, wimpers verven, make-up

Ontspannende behandeling

Ontsnap aan de drukte van alledag

€ 69

Een rustige adem, een behaaglijke warmte, een gevoel van comfort. Deze rustgevende gezichtsbehandeling brengt je weer helemaal bij jezelf. De aangename en ritmische bewegingen, uitgevoerd met handen en zachte penselen, stimuleren het lymfesysteem. Verwennende conditioners en maskers maken de verzorging compleet. Welkom in jouw ritme.

70 min. Voetenbad; uitstrijken van het haar, ontspannen van hals- en nekspieren; reiniging, versterking: penseelmassage; conditioner; masker; instrijken van het décolleté; warme nek- en schoudercompressen; dagverzorging/nachtverzorging; desgewenst make-up

Het ultieme ontspanningscadeau voor een kind (tot 14 jaar)

€ 45

Geef je kind een zeer bijzonder geschenk en laat hem of haar compleet tot zichzelf komen.

45 min. Deze behandeling passen wij aan naar de behoefte van het kind.

 

Aandacht staat bij ons centraal, en daar nemen we graag de tijd voor. Mocht je, om wat voor reden dan ook, niet naar de afspraak kunnen komen. Wil je het dan zo spoedig mogelijk laten weten? Lukt dat niet binnen 48 uur, dan zal de geboekte behandeling in rekening worden gebracht. Tenzij er iemand anders op deze korte termijn kan worden ingepland, vervallen deze kosten. Wij hopen op jullie begrip.

DR. HAUSCHKA THERAPEUTEN
1N5A3103

  Christel

  christel@natuurlijkmooi.nl

  1N5A3090

   Naomi

   naomi@natuurlijkmooi.nl

   1N5A2829

    Carina

    carina@natuurlijkmooi.nl

    1N5A3084

     Esmée

     esmee@natuurlijkmooi.nl