KLASSIEKE DR. HAUSCHKA BEHANDELING
VOLGENS ELISABETH SIGMUND
KLASSIEKE DR. HAUSCHKA BEHANDELING
VOLGENDS ELISABETH SIGMUND
Previous
Volgende

OVER DE BEHANDELING

De kwaliteit van de aanraking. Lichtheid, balans & energie.

2 uur • €138,-

De klassieke gezichtsbehandeling volgends Elisabeth Sigmund is een unieke beleving. Een ontspannend voetenbad, het uitstrijken van je haren en geurige kompressen laten je ontspannen.

De behandeling respecteert het natuurlijke ritme van de huid en ondersteunt de huidfuncties. Reinigende en verzorgende maskers en een intensieve verzorging met speciale ampullen regenereren de huid. De penseelmassage bevordert de stroming van de lymfe, voert afvalstoffen af en en versterkt het immuunsysteem. 

Elisabeth Sigmund, de mede-oprichtster van Dr. Hauschka Cosmetica, heeft deze holistische behandeling ontwikkeld in de jaren 1950 in Stockholm. Hiervoor combineerde ze geneeskundige en cosmetische kennis en leerde ze de manuele penseelmassage van dr. Emil Vodder en zijn vrouw Estrid – de basis van de Dr. Hauschka penseelmassage. Lees meer Elisabeth Sigmund op de website van Dr. Hauschka Cosmetica.

De Klassieke Dr. Hauschka behandeling geeft een doorstromend en weldadig gevoel, een gevoel van rust en innerlijke balans.

contact gegevens

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA