LICHAAMSBEHANDELINGEN

Revitaliserende Lichaamsbehandeling

€ 85

KOESTERENDE AANRAKINGEN, IN BALANS KOMEN VAN TOP TOT TEEN

Ervaar de kunst van de aanraking in haar puurste vorm: ritmisch uitgevoerde massage van de voeten tot aan de haarpuntjes harmoniseerd en stimuleerd de lymfestroom. Dr. Hauschka lichaamsverzorging raakt meer dan alleen je huid. Een behandeling die werkt. Weldadig, rustgevend, harmoniserend. Welkom in je evenwicht.

90 min. Voetenbad, instrijkingen van rug, benen en voeten, armen en handen, buik, décolleté, hoofd en gezicht

Revitaliserende beenbehandeling

€ 50

Zorgt voor stevige, lichte benen

Krachtig, levendig, licht – een heerlijk gevoel om zo door het leven te gaan. Deze behandeling geeft je benen met gerichte massage grepen nieuwe energie en verstevigt het weefsel bij herhaalde toepassing merkbaar. De lymfestroom en bloedsomloop worden gestimuleerd, cellulite zal bij herhaalde toepassing verminderen. Geniet van je nieuwe benen.

45 min. Voetenbad, massage van heup en benen; rustperiode

Verwenbehandeling met verzorgende olie

€ 65

Een heerlijke time-out, verzorgend en versterkend

Warme oliën. Rijke aroma’s. Zijdezachte huid. Deze behandeling nodigt je uit om je zintuigen te openen en te genieten. Zachte massages en versterkende oliepakkingen verwennen je lichaam en verwarmen je ziel. De Dr. Hauschka bodyoliën begeleiden je met fijne geuren en verzorgen intensief. Een rustgevende ervaring waar je lang van zult nagenieten.

60 min. Aanbrengen van de bodyolie: massage van rug, benen en voeten, armen en handen, buik, decolleté; indampen en verwijderen van de oliepakking.

Versterkende rugbehandeling 

€ 40

Geeft je rust en zorgt voor een diepere ademhaling

Hij geeft ons houding en vangt spanningen voor ons op: onze rug. Gun hem deze heerlijke versterkende behandeling. Deze rugbehandeling lost bij herhaalde toepassing zelfs dieper gelegen spanningen op. Massage van de rug, armen en handen laten je heerlijk ontspannen en diep ademhalen. Zo kun je de dagelijkse verplichtingen weer ontspannen en recht op in de ogen kijken.

30 min. Voetenbad, instrijkingen van rug, armen en handen.

DR. HAUSCHKA THERAPEUTEN
christel

  Christel

  christel@natuurlijkmooi.nl

  Naomi

   Naomi

   naomi@natuurlijkmooi.nl