1.-Mandali-HERO-RP1

Natuurlijk Ontspannen in zijn

In deze onzeker en verwarrende tijden valt er van alles weg en moet iedereen een nieuw evenwicht vinden. Van het ene op het andere moment worden we uit onze comfortzone gehaald en moeten we diepe lagen van angst, bezorgdheid en onrust onder ogen zien. Het is een grote uitdaging om met deze gevoelens te Zijn en er niet door overspoeld te raken. Deze crises raakt ons nu allemaal in meer of minder mate, maar we komen in ons persoonlijke leven allemaal gebeurtenissen tegen die ons uit evenwicht halen en gevoelens van angst, bezorgdheid en onrust oproepen. We zijn dan ook voortdurend bezig om ons te wapenen tegen deze vervelende gevoelens. We zijn voortdurend in spanning (in verdediging) en hebben momenten waarin we ons ontspannen en ons op ons gemak voelen.

Hoe zou het zijn om te ontdekken dat je ontspannen en op je gemak kunt zijn met jezelf, niet alleen maar wanneer je rustig bent, mediteert, vakantie hebt, alles onder controle hebt en alles goed gaat, maar op elk moment in je leven? Hoe zou het zijn om te ontdekken dat niet eerst jij of iets zou moeten veranderen voordat je op je gemak kunt zijn met jezelf? Hoe zou het zijn om te ontdekken dat groei en transformatie een natuurlijk spontaan proces is, dat alleen plaatsvindt wanneer je ophoudt zo druk bezig te zijn om jezelf te veranderen?

Deze retraite zal plaatsvinden van… 

31 augustus t/m 4 september 2020

** Bij een negatief reis advies in deze periode, ontvangt u het volledige bedrag terug.

In de retraite ga je ervaren hoe diep je ontspannen raakt en uitrust als je aanwezig bent in het moment. Je gaat leren om in jezelf te landen en tot rust te komen. Zo ga je ontdekken dat ontspannen zijn, op je gemak zijn, natuurlijk gebeurt wanneer je eenvoudig “jezelf” bent.

 

Alles in Mandali nodigt je direct uit om te ontspannen; de rust en de stilte, het prachtige uitzicht over Lago d’Orta meer, het heerlijke gezonde eten en de schitterende faciliteiten en kamers. Kortom een retraite om te genieten, te ontspannen en thuis te komen bij jezelf, met alle ruimte voor verdieping.

De kamers

Shared Room

Klik hier voor de prijs

€795,- p.p

Twin Garden view

Klik hier voor de prijs

€850,- p.p

Single garden view

Klik hier voor de prijs

€995,- p.p

Single lake view

Klik hier voor de prijs

€1025,- p.p

Twin Lake view

Klik hier voor de prijs

€895,- p.p

het team

Hassan Elkadi – Of het nu geluk is waar je op zoek naar bent, vrijheid, rust, vertrouwen, vrede of liefde, ze zijn nergens anders te vinden dan in Jezelf. Het zijn natuurlijke aspecten van wie je ten diepste bent. Wie je werkelijk bent is vrij en compleet. Vanuit deze visie begeleid ik mensen om te gaan leven en werken vanuit hun vrijheid en compleetheid.

Deze unieke ervaringsgerichte begeleiding is gebaseerd op kennis van moderne westerse psychologie en leringen uit de grote spirituele en mystieke tradities, zoals boeddhistische meditatietechnieken en soefi wijsheid over Essentie

Hassan Elkadi

Bewustzijnscoach

Marco peduzzi

Yoga

Marco Peduzzi – Zijn yogalessen zijn gebaseerd op zuivere en nauwkeurige technische instructies, gecombineerd met het creëren van de meest gunstige omstandigheden om de beoefenaars terug te laten keren naar hun oorspronkelijke staat van aanwezigheid en innerlijke rust.

De verschillende beoefeningen worden op een langzame, diepe en ontspannende manier aangeboden om elk verlangen naar prestatie, competitie of succes van welke aard dan ook te laten vallen en om de spanningen en blokkades in het lichaam, die voorkomen dat onze diepste Natuur zichzelf onthult, los te laten.

Invulformulier Retraite
Fijn dat je de retraite reis wilt boeken. Type hieronder je gegevens in