1.-Mandali-HERO-RP1

Natuurlijk Ontspannen in zijn

Hoe zou het zijn om te ontdekken dat je ontspannen en op je gemak kunt zijn met jezelf, niet alleen maar wanneer je rustig bent, mediteert, vakantie hebt, alles onder controle hebt en alles goed gaat, maar op elk moment in je leven? Hoe zou het zijn om te ontdekken dat niet eerst jij of iets zou moeten veranderen voordat je op je gemak kunt zijn met jezelf? Hoe zou het zijn om te ontdekken dat groei en transformatie een natuurlijk spontaan proces is, dat alleen plaatsvindt wanneer je ophoudt zo druk bezig te zijn om jezelf te veranderen?

Deze retraite zal plaatsvinden van… 

31 augustus t/m 4 september 2020

In de retraite ga je ervaren hoe diep je ontspannen raakt en uitrust als je aanwezig bent in het moment. Je gaat leren om in jezelf te landen en tot rust te komen. Zo ga je ontdekken dat ontspannen zijn, op je gemak zijn, natuurlijk gebeurt wanneer je eenvoudig “jezelf” bent.

 

Alles in Mandali nodigt je direct uit om te ontspannen; de rust en de stilte, het prachtige uitzicht over Lago d’Orta meer, het heerlijke gezonde eten en de schitterende faciliteiten en kamers. Kortom een retraite om te genieten, te ontspannen en thuis te komen bij jezelf, met alle ruimte voor verdieping.

De kamers

Shared Room

Klik hier voor de prijs

€795,- p.p

Twin Garden view

Klik hier voor de prijs

€850,- p.p

Single garden view

Klik hier voor de prijs

€995,- p.p

Single lake view

Klik hier voor de prijs

€1025,- p.p

Twin Lake view

Klik hier voor de prijs

€895,- p.p

het team

Hassan Elkadi

Bewustzijnscoach

Marco peduzzi

Yoga
Invulformulier Retraite
Fijn dat je de retraite reis wilt boeken. Type hieronder je gegevens in