Tijd voor jezelf, tijd voor je huid – dat is wat we al jaren bieden bij Natuurlijk Mooi. Een weldaad voor lichaam én geest. Deze twee laten we samenvloeien in een retraite. Vorig jaar hebben we deze stilte retraite voor de eerste keer aangeboden en het was fantastisch. Het is een terugkerend gespreksonderwerp bij Natuurlijk Mooi vol positiviteit.

De volgende retraite zal plaatsvinden van… 

19 januari - 24 januari 2020

Tijdens deze reis kun je in stilte, hoog boven een Italiaans meer, tot jezelf komen. Met energie opbouwen, inspiratie opdoen, yoga, meditatie, een Dr.Hauschka lichaamsbehandeling, begeleiding om in stilte te gaan. En vervolgens stil te zijn. Je hoeft aan niets te denken. Er wordt voor je gezorgd. Het maken van een stiltereis – ook wel stilte retreat – is een ervaring die de rest van je leven bij je zal blijven. Het prachtige retreat-centrum ‘Mandali’ wordt omgeven door rust en stilte en ligt bovenop de rotsen aan het meer van Lago d’Orta in Noord-Italië.

Ervaringen
Fantastische stilteweek, om weer tot mijzelf te komen, alle drukte in een energetische omgeving los te laten. De combinatie massage, healing en yoga laat je je weer heel voelen. De wandelingen, sauna, zwemmen, het overheerlijke eten en het spetterende uitzicht maakte de unieke ervaring rond. - Heide
Ervaringen
Het vroege opstaan, gezonde eten, het prachtige uitzicht, de natuur en de yoga - en dat allemaal in volledige stilte heeft me veel gebracht. Ik kwam bij een deel van mij dat ik in de normale waan van de dag met gemak uit de weg ga. Als je bijna 5 dagen in stilte bent, kom je ook daar waar je soms liever niet komt, maar wat wel heel erg zinvol is om toch bij stil te staan. Ik heb een belangrijke keuze durven maken na deze dagen in stilte. Het voelde voor mij als een enorme bevrijding en ik raad het echt iedereen aan. Het is echt een mooi cadeau aan jezelf. Ik heb me alle dagen volledig veilig en fijn gevoeld en ik ben super trots dat ik mezelf deze reis heb gegund. - Martine
Ervaringen
Een week van stilte en bezinning. Ademen. Bewegen. Groeien. Een week vertragen gun je iedereen. - Margot

Onthaasten, ontdekken en genieten

 tijdens de Stilte-retraite. De retraite geeft je de mogelijkheid stil te staan, te reflecteren, de balans op maken en je opnieuw te verbinden wat het meest wezenlijk voor je is. Ervaar hoe fijn deze offline retraite voor je is.

Deze retraite is geschikt voor mensen mét en zonder ervaring op het gebied van retraites of yoga.

De retraite biedt...

Rust en ruimte in de stille natuur met prachtig uitzicht over het lago d’Orta met een programma waarbij het mogelijk wordt gemaakt om naar je hart te luisteren. Stilte wandelingen, de Dr. Hauschka lichaamsbehandeling, yoga, lekker eten en bovenal rust en ruimte. Tijd voor jezelf om uit te rusten, te helen wat om aandacht vraagt en om terug te keren naar innerlijke rust en balans.  Een retraite om te genieten, bij te tanken en thuis te komen bij jezelf, met alle ruimte voor verdieping

Klik hier voor de prijs

Early bird prijs €1250,-

Boek je deze kamer dan is de prijs van de retraite na 1 september €1350,- (deze prijzen zijn exclusief vlucht en transfer)
Klik hier voor de prijs

Early bird prijs €1375,-

Boek je deze kamer dan is de prijs van de retraite na 1 september €1475,- (deze prijzen zijn exclusief vlucht en transfer)
Klik hier voor de prijs

early bird prijs €1475,-

Boek je deze kamer dan is de prijs van de retraite na 1 september €1575,- (deze prijzen zijn exclusief vlucht en transfer)

het team

Christel Elbertse

Dr.Hauschka Therapeut

Toña Wong Chung

Theo snijders

Naomi ooijevaar

Dr.Hauschka Therapeut
Video afspelen
Invulformulier Retraite
Fijn dat je de retraite reis wilt boeken. Type hieronder je gegevens in