NIEUWE DATUM NOG NADER TE BEPALEN

stilte retraite

Om onszelf even los te koppelen van het dagelijks leven met al zijn drukte. Even geen telefoon, werk, partner, kinderen, vrienden of welke afleiding dan ook. De hele week is erop gericht om je tot rust te brengen en jezelf op te laden voor het veeleisende moderne leven. Als het hoofd tot rust komt, gaat het hart open. En daar zit veel innerlijke wijsheid. Vaak krijgen we in deze open staat heldere inzichten over zaken die in de drukte van alledag te complex lijken en valt alles op een magische manier op zijn plek. Retraite betekend letterlijk terugtrekken en wat ons betreft is dit het beste cadeau wat je jezelf kan geven. 

Onthaasten, ontdekken en genieten

Tijdens deze reis kun je in stilte, hoog boven een Italiaans meer, tot jezelf komen. Met energie opbouwen, inspiratie opdoen, yoga, meditatie, een Dr.Hauschka lichaamsbehandeling, begeleiding om in stilte te gaan. En vervolgens stil te zijn. Je hoeft aan niets te denken. Er wordt voor je gezorgd. Het maken van een stiltereis – ook wel stilte retreat – is een ervaring die de rest van je leven bij je zal blijven. Het prachtige retreat-centrum ‘Mandali’ wordt omgeven door rust en stilte en ligt bovenop de rotsen aan het meer van Lago d’Orta in Noord-Italië.

single garden view

Klik hier voor de prijs

€1445,-

single lake view

Klik hier voor de prijs

€1525,-

single premium

Klik hier voor de prijs

€1675,-

 tijdens de Stilte-retraite. De retraite geeft je de mogelijkheid stil te staan, te reflecteren, de balans op maken en je opnieuw te verbinden wat het meest wezenlijk voor je is. Ervaar hoe fijn deze offline retraite voor je is.

Deze retraite is geschikt voor mensen mét en zonder ervaring op het gebied van retraites of yoga. De begeleiding van deze retraite is in het Nederlands.

Het stilte team

Christel Elbertse

Dr.Hauschka Therapeut

Toña Wong Chung

Theo snijders

Naomi ooijevaar

Dr.Hauschka Therapeut
Ervaringen
Fantastische stilteweek, om weer tot mijzelf te komen, alle drukte in een energetische omgeving los te laten. De combinatie massage, healing en yoga laat je je weer heel voelen. De wandelingen, sauna, zwemmen, het overheerlijke eten en het spetterende uitzicht maakte de unieke ervaring rond. - Heide
Ervaringen
Het vroege opstaan, gezonde eten, het prachtige uitzicht, de natuur en de yoga - en dat allemaal in volledige stilte heeft me veel gebracht. Ik kwam bij een deel van mij dat ik in de normale waan van de dag met gemak uit de weg ga. Als je bijna 5 dagen in stilte bent, kom je ook daar waar je soms liever niet komt, maar wat wel heel erg zinvol is om toch bij stil te staan. Ik heb een belangrijke keuze durven maken na deze dagen in stilte. Het voelde voor mij als een enorme bevrijding en ik raad het echt iedereen aan. Het is echt een mooi cadeau aan jezelf. Ik heb me alle dagen volledig veilig en fijn gevoeld en ik ben super trots dat ik mezelf deze reis heb gegund. - Martine
Ervaringen
Een week van stilte en bezinning. Ademen. Bewegen. Groeien. Een week vertragen gun je iedereen. - Margot
Previous
Next

contact gegevens

BEHANDELTIJDEN

ADVIES & PRODUCT VERKOOP TIJDEN

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA