Workshop

Donderdag 9 november 2023 van 19.00 tot 21.15 uur

Make-up aanbrengen - Nicole Folkertsma

Hoe breng je een perfecte basismake-up aan voor overdag en voor de avond? En wat is de beste manier om de sterke punten van je gezicht te accentueren?

Niemand is zo mooi als jij. Het is je uitstraling die jou zo bijzonder maakt. Met de vernieuwde Make-uplijn van Dr. Hauschka kun je laten zien wie jij bent, en laat jij je innerlijke en uiterlijke schoonheid stralen. Laat je tijdens deze workshop inspireren en ga zelf aan de slag met de make-up producten van Dr. Hauschka. Deze workshop zullen we combineren met een aantal gezichtsyoga oefeningen zodat je stralend en met een lach weer naar huis gaat. 

De begeleiding wordt verzorgd door Nicole Folkertma, zij heeft veel ervaring in het aanbrengen van natuurlijke cosmetica. Tegenwoordig geeft zij advies en training vanuit Dr. Hauschka Cosmetica Benelux. 

Graag ontvangen we je vanaf 19.00 uur met een kop thee. Om 19.15 uur zal de workshop beginnen en om 21.15 sluiten we de workshop weer af.

Een kaartje voor de workshop kost 25,- euro en kunt je bestellen en betalen via de knop Boek deze workshop. Bij het aanschaffen van producten van minimaal 25,- euro die avond, krijg je het betaalde bedrag van de workshop retour.

contact gegevens

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA