Mooi van binnen, mooi van buiten

Workshop

Vrijdag 29 september 2023 om 19.00 – 21.00 uur

Voeding voor de soul - Toña Wong Chung

Mooi van binnen, mooi van buiten.  Mooi van binnen ben je met een harmonieus innerlijk, waarin al jouw emoties tot hun recht komen. Onverwerkte emoties zijn te lezen in het gezicht. Omgaan met je emoties leer je in je vroege jeugd, waarin je vooral opslaat hoe je ouders met hun emoties omgaan.  Hoe herken je deze opgeslagen patronen en hoe zorg je dat je er van losbreekt om helemaal jezelf te kunnen zijn, in het hier en nu. In deze workshop gaan we daar met praktische oefeningen mee aan de slag. Als je goed kan kijken naar je innerlijk en daar tevreden over bent, kijk je ook graag in de spiegel.

Toña Wong Chung (bekend van o.a. KUKURU, Jessie Jazz, Holistik en Happinez) groeide op in een regulier artsengezin, maar merkte al vroeg dat er ook een weg is zonder medicijnen. Ze studeerde aan de Academie voor Natuurgeneeskunde in Hilversum en schoolde zich daarnaast in energetische geneeswijzen.  ‘Inmiddels leidt ze samen met haar man Marcelino Smith hun eigen Holistisch Energetisch Opleidingsinstituut Healing Space. In 2015 schreef ze het boek ‘Hoe word ik de beste minnaar van de wereld (omdat de wereld jouw liefde nodig heeft)’, gebaseerd op haar jarenlange ervaring in het begeleiden van koppels op een holistische energetische manier. Van dit boek is intussen al een 4e druk verschenen’.

In januari 2024 organiseren we voor de vijfde keer samen met haar een stilte retreat in Mandali meer info staat beschreven op deze pagina.

Vanuit haar ervaring en dat wat het moment nodig heeft zal Toña een inspirerende talk verzorgen.

Een kaartje voor deze bijeenkomst kost 25,- euro en is te bestellen en betalen via de knop Boek deze workshop

contact gegevens

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA