The om zone meditatie

Meditatie

zondag 1 oktober 2023 van 10.00 – 12.00 uur

The om zone - steve lomas

The OM Zone.
Je hoeft er niets voor te kunnen. En het maakt niet uit of je er al tien keer geweest bent of voor het eerst die stap zet, elke keer is als het ware nieuw. Ik geef geen training of cursus, en áls het al een vergelijkbare naam zou moeten hebben, dan is het vooral een cursus in thuiskomen bij jezelf. Je zit lekker op de grond of gaat op de grond liggen, als je dat wilt met je rug tegen een muur, je hoeft niet uit je ‘comfort zone’. Je bent er voor jezelf en voor niemand anders.

Elke meditatiesessie heeft een bepaald thema – bijvoorbeeld: verbinding met je hartchakra – en ik leid je erdoorheen. wij maken een visualisatie reis door je lichaam en daarna op avontuur, laat je verrassen. Voor wie dat wil is er na afloop ruimte om een kopje thee te drinken en ervaringen of gedachten uit te wisselen.

Steve Lomas is geboren in Carlisle, in het noordwesten van Engeland. De laatste 25 jaar woont hij in Amersfoort samen met zijn vrouw. Naast het begeleiden van prachtige meditaties, geeft hij in Het Koetshuys ook diverse massages. Daarnaast leidt hij mensen op tot masseur, zijn lesbevoegdheid behaalde hij via de Cambridge University

Liefde, warmte en respect zijn belangrijke waarden van waaruit Steve werkt.

Een kaartje voor deze meditatie kost 25,- euro en kunt u bestellen en betalen via de knop Boek deze workshop

contact gegevens

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA