Workshop

arrangementen

Met deze verwen arrangementen geniet je van de rust, individuele aandacht, tijd voor jezelf, en een heerlijke Dr.Hauschka behandeling. Ga voor een vers gemaakt ontbijt, een heerlijke seizoensgebonden salade of een vitamine boost met onze huisgemaakte smoothies. Stel je eigen verwenarrangement samen of kies een van onze samengestelde arrangementen.

Na de lunch maak je onder begeleiding een wandeling in stilte.

We sluiten je verwendag af met een yogales om weer vol nieuwe energie huiswaarts te gaan.

De arrangementen kunnen geboekt worden vanaf 1 persoon tot max. 3 personen

verwen dag

* we starten met een verkwikkende smoothie (ontbijt is mogenlijk op aanvraag)

* klassieke dr. hauschka behandeling

* lunch

* wandeling

* koffie & thee met wat lekkers

* Dru - yoga

Verwen dagdeel

* ontbijt of lunch

* tijd voor jezelf (€55) / ontspannende behandeling(€69)

* koffie & thee met wat lekkers

* yoga

Make-up classes

Tijdens de Dr. Hauschka Make-up Classes ga je met een Dr. Hauschka Expert aan de slag om jouw pure schoonheid naar boven te halen.

Je ontrafelt elk geheim over jouw favoriete look en je gaat bruisend van de inspiratie huiswaarts met een schat aan tips en tricks bij onze make-up class. Wordt master in het creëer van jouw persoonlijke make-uplook! Leer o.a een strakke eye-liner zetten en leer die cruciale tips om jou oogschaduw zo mooi mogelijk aan te brengen tijdens onze Master class. Ben jij onder de 18 en leer je graag de tips en tricks om jouw look compleet te maken? Boek dan onze Junior make-up class

(De ‘make-up classes’ zijn nog niet te boeken. Schrijf je in voor onze Dr.Hauschka nieuwsbrief en blijf op de hoogte wanneer de classes zullen starten)

Ook voor de gevoelige huid een persoonlijke make-upadvies!

Wat zo fijn  is van Dr. Hauschka Make-up is dat ook een gevoelige huid prachtig opgemaakt kan worden. Onze make-up combineert allerlei minerale kleuren met natuurlijke bescherming en huidverzorging. De samenstelling van heilzame plantenextracten, zijde, wassen en oliën, helpt je huid gehydrateerd te blijven en het te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Het is je uitstraling die je zo bijzonder maakt. Laat zien wie jij bent!

Deze workshop is op aanvraag mogelijk. De classes bestaan uit maximaal 8 pers. Zit de class van deze periode al vol? niet getreurd we hebben er meerdere per jaar!

Locatie: Natuurlijk Mooi
Adres: Kortegracht 28, 3811 KH, Amersfoort