GOED OM TE WETEN

Zo werken wij

✔ Hoe kan ik een afspraak maken?

Op onze website https://natuurlijkmooi.nl/dr-hauschka-behandelingen/ kun je ons aanbod aan behandelingen vinden. Vanuit die pagina is ook de link naar ons online boekingssysteem te vinden. Lukt het op die manier niet om een plekje te vinden? Neem dan contact met ons op via info@natuurlijkmooi.nl. Soms hebben we de mogelijkheid om toch nog een plekje te vinden buiten het online boekingssysteem om.

✔ Cadeaubon

Deze zijn op afspraak bij ons af te halen of direct online verkrijgbaar via onze website www.natuurlijkmooi.nl. Klik op het bolletje met het cadeautje erin links onderin de homepage.

✔ Reminder

Wanneer wij in het bezit zijn van je e-mailadres, dan ontvang je een paar dagen voorafgaand aan je afspraak een reminder per e-mail. Wij verzoeken je de afspraak in je agenda te noteren en ons berichtje als herinnering te gebruiken – niet als een afspraakbevestiging.

✔ Verhindering

Onze behandelingen vinden plaats op afspraak en worden nauwkeurig gepland, waarbij we ruim de tijd voor je kunnen nemen.

Ben je wegens omstandigheden verhinderd? Dan vragen we je om je afspraak minstens 48 uur van tevoren te annuleren, zodat we onze specialist voor iemand anders kunnen inzetten. Bij niet tijdig annuleren is onze specialiste speciaal voor jou vrijgehouden en staat onze behandelruimte leeg. Als algemene voorwaarde geldt: Bij 48 uur van tevoren afmelden rekenen wij 50% van de geboekte behandeling en vanaf 24 uur van te voren 100%. 

Of, mocht je onverhoopt niet naar de afspraak kunnen komen, dan is het uiteraard ook mogelijk om zelf vervanging te regelen.

Wij kijken in ieder geval naar je uit!

✔ Kan ik als man ook de behandelingen ondergaan?

Al onze behandelingen zijn geschikt zijn voor zowel mannen als vrouwen. Wat je ook kiest, de behandeling wordt altijd aangepast aan jouw huidtype en conditie.

✔ Kan ik na de behandeling make-up aangebracht krijgen?

Meestal is de huid zo mooi en stralend na een behandeling dat onze bezoekers hier geen behoefte aan hebben. Mocht je dit wel willen, geef het dan gerust aan. We bieden na een gezichtsbehandeling kosteloos een touch up voor je teint, lippen en/of ogen met de natuurzuivere make-up van Dr. Hauschka.

✔Betaling

Het is mogelijk om zowel met contant of per pin te betalen.

✔ Privacy

De verwerking van persoonsgegevens geschiedt in overeenstemming met de Nederlandse weten regelgeving op het gebied van privacy. Je gegevens worden alleen gebruikt voor onze dienstverlening en om je via e-mail of een vergelijkbaar systeem onze nieuwsbrief toe te zenden. Je persoonlijke gegevens wordt door ons zeker niet verstrekt aan derden.

✔ Contra-indicaties

De verwerking van persoonsgegevens geschiedt in overeenstemming met de Nederlandse weten regelgeving Contra-indicaties

✔ Wij staan voor een vrije samenleving waar iederéén altijd welkom is. Ongeacht individuele keuzes over lichaam en gezondheid.

✔ In het belang van de gezondheid van onze bezoekers en specialistes kun je in geval van onderstaande contra-indicaties helaas niet behandeld worden en zijn we genoodzaakt je afspraak te verplaatsen naar een ander moment:  
 • Besmettelijke (huid) ziekten
 • Griep, koorts en of ernstige verkoudheidGriep, koorts en of ernstige verkoudheid

Graag bij twijfel even telefonisch contact opnemen via 033-2584763.

✔ Reviews

Wij worden blij van jullie als tevreden klanten
Wij stellen het zeer op prijs als je aangeeft wat je van ons verwacht, maar zeker ook wat je wel of niet prettig vindt. Heb je adviezen en/of tips? Laat het ons weten.

Uiteraard vinden we het altijd leuk om te horen dat je tevreden over ons bent, daarvoor doen we ons uiterste best. Geef ons een review via de mail of klik hier. Dan kunnen andere mensen ook kennis nemen van het effect van onze behandelingen. En wij kunnen het gebruiken om onze kwaliteit te blijven verbeteren.

Klik hier om een review te schrijven

✔ De stilte

Al onze behandelingen zijn in stilte. Geen muziek of drukte om je heen. Alleen maar stilte en natuurlijk die fijne geuren van de Dr. Hauschka producten. En daar hebben we een reden voor. Verschillende wetenschappelijke onderzoeken hebben de positieve effecten van stilte aangetoond. Zo vermindert het stress en spanning en dat heeft ook weer invloed op je huid. Bovendien vult het je mentale reserves aan. Twee uur stilte kan zelfs zorgen voor vernieuwing van de hersencellen, die in verbinding worden gebracht met leren, geheugen en emotie. Oftewel een weldaad voor lichaam en geest.

✔ Kinderen

Hoewel wij dol zijn op kinderen, willen we tijdens de behandelingen de stilte en rust kunnen bewaren. Zowel voor jezelf als onze andere bezoekers is het dus fijn als je bij je bezoek je kinderen een andere plek kunt geven om te spelen.

✔ ANBOS

Wij zijn geregistreerd bij de beroepsvereniging ANBOS (Algemene Nederlandse Branche Organisatie Schoonheidsverzorging), de brancheorganisatie voor schoonheidsspecialisten.

De ANBOS hanteert kwaliteitseisen waar wij als aangesloten specialisten aan moeten voldoen.
Een schoonheidsspecialist die lid is van ANVOS geeft je de zekerheid dat deze:
• In het bezit is van een vakdiploma;
• Rechtmatig gevestigd is;
• Volgens de hygiënecode van de schoonheidsspecialist werkt.

Bij Natuurlijk Mooi werken gediplomeerde Dr. Hauschka therapeutes die een erkende opleiding hebben gevolgd.

✔ Is de deur gesloten?

Dan geniet er iemand in alle rust van een behandeling. Elke zaterdag hebben we van 14- tot 17u de deur open staan. Je kunt dan langskomen voor de aanschaf van producten, het halen van een cadeaubon of het stellen van vragen. Mocht dit moment niet lukken. Neem dan contact met ons op via info@natuurlijkmooi.nl of 033-2584763.

✔ Dr. Hauschka behandelingen

Als Dr. Hauschka Therapeuten mogen wij deze behandelingen met het unieke ritme en de specifieke aanraking al jaren met liefde aan je geven. Een belangrijk onderdeel van de Klassieke Dr. Hauschka behandeling wordt gedragen door het ritme van de beweging: de lymfestimulatie met penselen. De flinterdunne lymfecapillairen zijn belangrijk voor het wegvoeren van stofwisselingsproducten en overtollige weefselvloeistof. De zachte uitstrijkingen en penseelstreken stimuleren, ontspannen en lossen blokkades op. Het weefsel wordt in staat gesteld om zichzelf te reinigen door afvalstoffen af te voeren. Zuurstof en voedingsstoffen komen zo sneller in de cellen terecht. Wij zijn ervan overtuigd dat we het mooiste beroep ter wereld hebben!

contact gegevens

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA